Fiber, bredbånd og TV

VIKEN FIBER avd. TVECO leverer TV- og bredbåndstjenester på store deler av Romerike. I tillegg til høyhastighets Internett, tilbyr i dag en solid digital TV-grunnpakke og et godt utvalg av betal-TV kanaler fra Telenor (Canal Digital), Viasat, TV2 og C MORE. TV-grunnpakken består av inntil 55 kanaler, samt bl.a. strømmetjenesten HBO.

Alle våre nett tilbyr T-We tjensten fra Telenor. Som TV-kunde har du tilgang til underholdningsuniverset T-We. Du kan strømme underholdning akkurat når og hvor det passer deg - på TV, mobil eller nettbrett - hjemme eller på farten. Se TV eller filmer du har gått glipp av i innholdsrike arkiver.

Detaljert infomasjon om våre TV-tjenester ...

Coax- eller fiberteknologi?
Nye nett blir utelukkende bygget basert på fiberteknologi. Tjenestene du mottar er de samme, enten vi bruker ren fiberteknologi eller en kombinasjon av fiber- og coaxteknologi, med unntak av returhastigheten. Den viktigste forskjellen er at kunder med ren fiberteknologi har symetrisk retur, noe som er viktig for brukere som er opptatt av å sende ut video og andre store datafiler.

Hvilke tjenester kan vi levere på din adresse?

Send en epost til salg@tveco.no med navn, telefon og adresse, så kontakter vi deg innen kort tid.

Fyll inn ditt postnummer og trykk SøkKundeservice

Kundeservice

Åpningstid 8:00 til 16:00, mandag til fredag
Telefon Telefon64 83 58 70
E-postE-post kundeservice@tveco.no

Altibox

Har du skrevet kontrakt og har spørsmål om leveranse av Altibox-produkter fra Viken Fiber, eller ønsker å bestille Altibox-produkter er du velkommen til å kontakte oss
Telefon Telefon 21 45 45 00

Vakttelefon

Åpningstid 8:00 til 21:00 alle dager hele året
Telefon Telefon 63 87 40 80
E-postE-postsupport@tveco.no

Besøksadresse

VIKEN FIBER AS
avd. TVECO
Vestvollveien 6d
2019 Skedsmokorset


Facebook

WebMail

Innlogging WebMail

Driftsmeldinger